Tarife

Cu TimeBack, nu dai gaură în portofel.

Lunar
monthly_subscription yearly_subscription
Anual
flight_takeoff

Start-ups

Nu contează mărimea organizației la început de drum, ci felul în care îți structurezi ambițiiile. TimeBack vine în ajutorul tău.

Pentru că știm cum este să pornești la drum, cu o organizație nou-născută, gata să te întreci cu ceilalți cât te țin puterile, TimeBack este gratis pentru orice companie start-up în cadrul căreia activează mai puțin de 3 angajați!

GRATUIT!
loyalty

Susținători entuziaști

Nu doar un cost în plus.

Scopul nostru și al aplicației noastre este să fim parteneri de drum pentru orice afacere. Drept urmare, am elaborat un plan tarifar competitiv, pentru facilitățile pe care le oferim. Tot ce este afișat pe site-ul nostru intră în tarif. Fără anexe, fără scris mic pe spatele unei foi de contract.

Preț normal 3€/utilizator
Primii utilizatori 1€/utilizator
Preț normal 30 €/utilizator
Primii utilizatori 10€/utilizator
tune

Creează-ți propria mașină a timpului

Spune-ne de ce ai nevoie și facem să fie bine.

Pentru acele organizații care vor toate facilitățile pe care le poate oferi TimeBack și încă o dată într-atâtea, putem crea un plan personalizat, conform specificațiilor lor. Vreți TimeBack, dar adaptat brand-ului dumneavoastră? Vreți in-house development sau server dedicat? Nici o problemă – ne explicați nevoile, iar noi vă dăm soluțiile.

Personalizat

Întrebări frecvente

event

Primele 30 zile sunt gratuite

Primele 30 zile de utilizare a aplicației TimeBack sunt gratuite, oferindu-vă acces la toate facilitățile.

toggle_off

TimeBack cea cu vino-ncoa’

Puteți renunța sau schimba între diversele oferte de abonament pentru aplicație oricând doriți, fără nici o complicație!

group

Tarifare per membru

Puteți adăuga sau dezactiva membri din echipa cu ușurință, iar tariful se va recalcula automat în funcție de mărimea echipei.

security

Confidențialitatea reprezintă cheia succesului

Punem preț pe confidențialitatea datelor voastre, motiv pentru care menținem un nivel triplu de securitate. Pentru mai multe detalii, citiți Termenele și Condițiile noastre, precum și Politica de Confidențialitate .